Filters
Søg

Pelspleje

Alt til vask af din hest

Sorter efter
21800500

NAF Cooling Wash

139 DKK
21149002

NAF MSM Ointment

179 DKK
21805600

NAF Brighter Than White

149 DKK
54360007

Vaskesvamp

15 DKK
429417

Ultrashield Fluespray 946 ml

Ultrashield er Absorbines mest avancerede og effektive fluespray til heste. Den befrier hesten for gener fra stikkende og bidende insekter som fluer, myg, klæger, mitter, hestebremser, flåter, lopper mm.
399 DKK
429516

Ultrashield Green 950 ml

Ny UltraShield Green er en helt ny naturlig spray, som med en duft af frisk urter giver komfort til hesten i sommer månederne. Samtidig hører den ind under det stærke Ultrashield brand, som allerede er velkendt på dert danske marked.
269 DKK
AV1048

Aveve MSM Cream Tea Tree 250 g

Styrker og lindrer huden. MSM cream har sine gode egenskaber fra tea tree- og lavendelolie samt det organiske svovlmolekyle MSM. Salven er effektiv under hudens helingsproces ved små og mindre skrammer, ødelagt samt irriteret hud. Særlig velegnet til: Sommerkløe, hvis hesten gnubber man og hale Hudirritation At fremme genopretningen af huden
129 DKK
AV1038

Aveve Itch Free 500 ml

Lindrer irritation og virker beroligende. Itch Free er baseret på naturlige ingredienser, der lindrer irritation, kløe og overfølsomhed i hale og man. Den aktive effekt af propolis ekstrakt, de æteriske olier af tea tree, grøn te og morgenfrue har en rensende, blødgørende og beroligende effekt.
159 DKK
NAT5220

Nathalie Horsecare Sun Lotion SPF 30 250 ml

Nathalie Sun Lotion SPF 30 er en vandafvisende og robust solcreme til heste. Den stærke og vedholdende creme indeholder et stærkt og effektivt filter mod solens skadelige stråler. Fremstillet specielt til heste og er særdeles robust og drøj i brug. Påføres hestens mule og andre områder der ønskes beskyttet mod solen.
225 DKK
NAT4000

Nathalie Horsecare Showshine Spray 750 ml

Nathalie Show Shine er pelsglans i absolut særklasse. Giver øjeblikkelig smuk og glansfuld pels, holder man og hale blød og filterfri. Show Shine kan anvendes dagligt og pelsen vil afvise støv og snavs. Den daglige grooming og soignering af hesten bliver til en ren fornøjelse. Nathalie Show Shine sprayes på hestens pels, man og hale. Lad det tørre et øjeblik og børst efter med en blød børste eller klud. Hestens pels bliver meget glat, så spray ikke i sadellejet, eller på benene hvis den skal bære bandager eller gamacher.
179 DKK
NAT1220

Nathalie Horsecare Deep Cleansing Shampoo 500 ml

DYBDERENSENDE MED KLORHEXIDIN Nathalie Deep Cleansing Shampoo renser i dybden, blødgør små sårskorper, dæmper irritation og beroliger irriteret og ødelagt hud. Unik og gennemtænkt recept med klorhexidin, jod, tranebærekstrakt, aloe vera og økologisk kokosolie. Efterladen pelsen smuk og skinnende ren. Massér shampooen ind i pelsen eller på huden og skyld grundigt. Gentag og lad denne gang shampooen virke i 10-15 minutter. Skyl det derefter grundigt af med rent vand. Der må ikke komme shampoo i øjnene eller ørerne. Husk altid at kontakte en dyrlæge, hvis din hest er kommet til skade.
145 DKK
NAT1070

Nathalie Horsecare Icelandic Shampoo

MED SALT & MINERALER FRA ISLAND Nathalie Icelandic Horse Shampoo til særlig pleje af den islandske hest og dens kraftige pels. Salte og mineraler fra Islandske ”Saltverk” er ekstra omsorg til følsom hud under et tæt pelslag. Parfumefri shampoo der renser i dybden. Mild og skånsom, med gode plejende vaskeegenskaber. Efterlader pelsen blød og glansfuld. Hæld lidt shampoo i en spand med vand. Brug opløsningen til at gøre hestens pels våd – vask herefter som du plejer. Herved opløses fedt og snavs hurtigere, og du sparer både vand og tid. Er man/hale strid og uhåndterbar, anbefales det at følge op med Digby Conditioner.
110 DKK
EL15425

Eldorado Wonder Stone

45 DKK
21800263

NAF PIMP my pony shampoo

Den perfekte shampoo til din ”unicorn”. Forvandler selv den mest snavsede uldtot til en ren og velduftende pony.
139 DKK
21800262

NAF Muck Off

150 DKK
23073405

Carr & Day & Martin Brun pels shampoo

Gallop Colour er en serie af shampooer tilpasset til heste. Det er en unik shampoo der renser hestens pels for skidt, sved og snavs samtidigt med den intensiverer den naturlige pelsfarve og glans. Gallop Colour er uundværlig før konkurrence og mild nok til daglig brug. Shampooen må naturligvis også anvendes på man og hale. Nøjagtig farve match er ikke nødvendigt for at opnå fantastisk resultat. Instruktion: Gennemblød hestens pels og tilfør Gallop Colour enten med hånden, svamp eller børste. Masser til sæben skummer godt i hele pelsen og skyld herefter grundigt.
95 DKK
23073403

Carr & Day & Martin Grå pels shampoo

Gallop Colour er en serie af shampooer tilpasset til heste. Det er en unik shampoo der renser hestens pels for skidt, sved og snavs samtidigt med den intensiverer den naturlige pelsfarve og glans. Gallop Colour er uundværlig før konkurrence og mild nok til daglig brug. Shampooen må naturligvis også anvendes på man og hale. Nøjagtig farve match er ikke nødvendigt for at opnå fantastisk resultat. Instruktion: Gennemblød hestens pels og tilfør Gallop Colour enten med hånden, svamp eller børste. Masser til sæben skummer godt i hele pelsen og skyld herefter grundigt.
95 DKK
23072014

Carr & Day & Martin Mane and tail conditioner

Canter Man & Hale er et uovertruffent produkt til at holde hårene i både man og hale filterfrie. For bedste virkning anvendes produktet i nyvasket man / hale og vedligeholdes med 3-4 "pifts" i løbet af ugen. Kan ligeledes anvendes i tørt hår - og giver også god effekt.
150 DKK
CA200301

Carr & Day & Martin Colour Enhanging shampoo 500ml

Gallop Colour er en serie af shampooer tilpasset til heste. Det er en unik shampoo der renser hestens pels for skidt, sved og snavs samtidigt med den intensiverer den naturlige pelsfarve og glans. Gallop Colour er uundværlig før konkurrence og mild nok til daglig brug. Shampooen må naturligvis også anvendes på man og hale. Nøjagtig farve match er ikke nødvendigt for at opnå fantastisk resultat. Gode til Chestnut og Palomino. Instruktion: Gennemblød hestens pels og tilfør Gallop Colour enten med hånden, svamp eller børste. Masser til sæben skummer godt i hele pelsen og skyld herefter grundigt.
95 DKK
CA20000

Carr & Day & Martin gallop conditioning shampoo

Den perfekte shampoo til rytteren, som vasker sin hest ofte! Gallop Conditioning Shampoo fjerner støv og sved fra pelsen og efterlader den frisk, ren, blød og silke glat.
80 DKK
HORS0010

Nathalie digby shampoo

79 DKK