Filters
Søg

Sikkerhedsveste

Sorter efter
Vis per side
1512

Hit Air Y-Kugle

100 DKK
HH10

Hit Air Rygskjold S (Børn)

Monteres ved hjælp af velcro på indersiden af Hit-Air airbag vesten / jakken. Den er lavet af memory elastan materiale (form skum materiale). Godkendt efter CE EN1621-2 level 2.
500 DKK
HH3

Hit Air MK Børnevest

Hit-Air beskytter effektivt din nakke, ryg, bryst, ribben, sider og hofter ved fald. Du forbinder Hit-Air med din sadel via en strop og en lille wire, som nemt klikkes af og på. Ved et fald fra hesten bliver wiren strammet og dermed udløses den en CO2 patron, som sidder i en lukket lomme foran på Hit-Air. På kun et halvt sekund er Hit-Air pustet op – i god tid, inden du rammer jorden. Efter Hit-Air er pustet op siver luften langsomt ud. Når al luft er ude, kan du sætte en ny CO2 patron i – og vesten er som god som ny. Klar til brug igen. Vesten leveres med 1 stk. CO2 patron og en udførlig brugsanvisning. Om godkendelse: Alle må ride med Hit-Air. Men hvis du rider en disciplin eller klasse, hvor der ifølge reglementet er krav om at du skal bære en godkendt sikkerhedsvest, så skal du ride med Hit-Air og en godkendt sikkerhedsvest. Hit-Air og andre airbags er altså et supplement til den godkendte vest.
3.750 DKK
HH2

Hit Air H-model

Hit-Air beskytter effektivt din nakke, ryg, bryst, ribben, sider og hofter ved fald fra hesten. Hit-Air er forbundet til sadlen via en wire, som nemt klikkes af og på sadlen. Vesten pustes op når du forlader sadlen og er helt pustet op på under 1/2 sekund - i god tid inden du rammer jorden. Når vesten har været udløst isættes en ny CO2 patron, og vesten er som ny igen og klar til brug. OM GODKENDELSE: Alle må ride med Hit-air. Men hvis du rider en disciplin eller klasse, hvor der ifølge reglementet er krav om, at du bære en godkendt sikkerhedsvest, så skal du ride med Hit-air og en godkendt sikkerhedsvest. Hit-air er altså et supplement til den godkendte vest. Hit-air leveres med 1 CO2 patron, værktøjssæt og en udførlig vejledning. Model fåes i følgende størrelser: Small: 2XS-XS Medium: S-XL Large: XL-3XL XLarge: 3XL-5XL
4.000 DKK
HH4

Hit Air LW Ryg skjold Normal

Monteres ved hjælp af velcro på indersiden af Hit-Air airbag vesten / jakken. Den er lavet af memory elastan materiale (form skum materiale). Godkendt efter CE EN1621-2 level 2.
500 DKK
HH1

Hit Air Kort Model

Børn i størrelsen fra 130 til 160 cm. (Ring venligst for størrelsesvejledning) Hit-Air beskytter effektivt din nakke, ryg, bryst, ribben, sider og hofter i tilfælde af fald fra hesten. Det er forbundet til sadlen via en wire, der let kan klikkes af og på. Vesten oppustes, når du forlader sadlen og er fuldt oppustet på mindre end 1/2 sekund - godt inden du rammer jorden. Senere vil luften strømme ud, og en ny CO2-patron kan indsættes. Vesten er som ny og kan bruges igen og igen. Denne model har velcro bånd i siderne, som gør det muligt at justere vesten i bredden. En vest dækker flere størrelser. Det er ideelt til børn der vokser eller en familie med børn i forskellige aldre, der skal bruge den samme Airbag-Vest. Hit-Air er super let (880 g) og behagelig at have på. Konkurrencegodkendelse: Alle har lov til at ride med Hit-Air. Reglerne siger imidlertid, at i konkurrence (hvis du er under 18) skal du også bruge et rygskjold godkendt efter EN 1621 – 2. Rygskjoldet kan let indsættes i Hit-Air sikkerhedsvest som er forberedt med velcro. Det skal forståes således at Hit-Air airbagvesten må være bærer af det godkendte rygskjold. Hit-Air leveres med 1 CO2-patron, wire, værktøjskit og en detaljeret vejledning. CO2-patron: 50cc
3.750 DKK
HH5

Hit Air Refill

200 DKK