Filters
Søg

Læderpleje

Sorter efter
35505991

LeMieux Læderpleje Taske

179 DKK
23074002

Belvoir Bloksæbe 250 g

65 DKK
NAT2070

Nathalie Horsecare Leather Soap 200 ml

Nathalie Leather Soap med glycerin til hyppig vask og rengøring af læderartikler. En mild, effektiv, plejende sæbe der gør læderet rent, blødt og smidigt. Brug den til rideudstyr, sko, støvler, lædertasker osv. Sæben skummes op med en svamp og snavs og skidt fjernes. Brug kun lidt vand, da vandet ødelægger syningerne i læderet. Tør af med en ren og tør klud. Når læderet er tørt efterbehandles med Leather Oil, Leather Conditioner eller Leather Grease.
99 DKK
NAT2050

Nathalie Horsecare Conditioner 250 ml

Nathalie Leather Conditioner med økologisk kokosolie, trænger hurtigt ind uden at fedte. Forlænger læderets levetid, virker i dybden og gør læderet blødt og smidigt. Farveløs – smitter ikke af på tøjet. Påføres med svamp eller klud, på rent, tørt læder. Lad det virke og polér efter med en tør klud for ekstra glans.
89 DKK
NAT2040

Nathalie Horsecare Leather Oil 500 ml

Nathalie Leather Oil med økologisk kokosolie, trænger hurtigt ind uden at fedte. Let at fordele på stropper og under spænder. Gør læderet blødt og smidigt. Farveløs – smitter ikke af på tøjet. Påfør et tyndt lag med svamp eller klud, på rent, tørt læder. Lad det virke og polér efter med en tør klud for ekstra glans.
165 DKK